Downloadlagukita.com ♪♫
Downloadlagukita.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] Terbaru

  • Nama: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
  • Pengunggah: Aang Wie
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 256,631
  • Kualitas: MP3 128bps

Kumpulan lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] mp3 gratis. Semoga Anda musik bahagia. Kumpulan lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] 2019 full album. Kumpulan lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ditemukan di website Downloadlagukita.com - Lagu Tebaru - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia

Lirik lagu

Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat juga

Lagu terkait

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

642,296 - 05:00

Nisa sabyan - Ya maulana

607,852 - 04:43

KEHILANGAN -Firman

459,588 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

166,663 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

114,428 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

90,001 - 04:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,256 - 03:06

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,801 - 01:54

Jendela Kelas Satu

49,815 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,667 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

123,587 - 04:23

Ilukki ma paboahon

100,611 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

48,934 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

142,559 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

223,853 - 05:03

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

150,145 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

412,074 - 14:08

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

202,677 - 05:21

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

21,564 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

136,646 - 06:33