Downloadlagukita.com ♪♫
Downloadlagukita.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: lilin herlina cidro

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu lilin herlina cidro Gratis

  • Nama: lilin herlina cidro
  • Pengunggah: Dangdut Terbaru Indonesia
  • Lamanya: 4:19
  • Melihat: 414,806
  • Kualitas: MP3 128bps

Mp3 Baru lilin herlina cidro gratis hari ini. Mp3 Baru lilin herlina cidro lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - share lagu favorit saya. Bagi lagu ini ke teman. Mp3 Baru lilin herlina cidro mp3 gratis

Lirik lagu

lilin herlina cidro
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lihat juga

Cari: mp3 dj percoyo ora percoyo kudu percoyo

Lagu terkait

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

642,296 - 05:00

Nisa sabyan - Ya maulana

607,852 - 04:43

KEHILANGAN -Firman

459,588 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

166,663 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

114,428 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

90,001 - 04:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,256 - 03:06

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,801 - 01:54

Jendela Kelas Satu

49,815 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,667 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

123,587 - 04:23

Ilukki ma paboahon

100,611 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

48,934 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

142,559 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

223,853 - 05:03

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

150,145 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

412,074 - 14:08

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

202,677 - 05:21

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

21,564 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

136,646 - 06:33