Downloadlagukita.com ♪♫
Downloadlagukita.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Terbaru

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 819,369
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis. Share artikel untuk mendukung kami. Download Lagu Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) 2019 full album. Download Lagu Mp3 Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) ditemukan di website Downloadlagukita.com - Lagu Tebaru - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Lagu terkait

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

642,296 - 05:00

Nisa sabyan - Ya maulana

607,852 - 04:43

KEHILANGAN -Firman

459,588 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

166,663 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

114,428 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

90,001 - 04:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,256 - 03:06

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,801 - 01:54

Jendela Kelas Satu

49,815 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,667 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

123,587 - 04:23

Ilukki ma paboahon

100,611 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

48,934 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

142,559 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

223,853 - 05:03

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

150,145 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

412,074 - 14:08

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

202,677 - 05:21

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

21,564 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

136,646 - 06:33