Downloadlagukita.com ♪♫
Downloadlagukita.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Intan Rahma - Wegah Kelangan

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Terbaru

  • Nama: Intan Rahma - Wegah Kelangan
  • Pengunggah: ade insan
  • Lamanya: 4:39
  • Melihat: 1,274,150
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Gratis Mp3 Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3 gratis. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Download Lagu Gratis Mp3 Intan Rahma - Wegah Kelangan 2019 terbaru gratis. Download Lagu Gratis Mp3 Intan Rahma - Wegah Kelangan ditemukan di website Downloadlagukita.com - Download Lagu Terbaru - Indonesia terbaru

Lirik lagu

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Lihat juga

Cari: wegah kelangan. mp3, download lagu wegah kelangan, wegah kelangan mp3, donlot wegah kelangan

Lagu terkait

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

642,296 - 05:00

Nisa sabyan - Ya maulana

607,852 - 04:43

KEHILANGAN -Firman

459,588 - 04:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

166,663 - 03:45

Ayah Ebit G Ade( Cover )

114,428 - 05:37

KEHILANGAN [email protected]

90,001 - 04:58

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,256 - 03:06

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

40,094,801 - 01:54

Jendela Kelas Satu

49,815 - 03:41

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,667 - 01:01:50

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

123,587 - 04:23

Ilukki ma paboahon

100,611 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

48,934 - 04:07

On My Way by Alan Walker(pubg version)

142,559 - 03:26

Putri DA 3 - Doa Ku

223,853 - 05:03

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

150,145 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

412,074 - 14:08

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

202,677 - 05:21

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

21,564 - 25:03

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

136,646 - 06:33